Tennisles

Les bij tennisschool Future Tennis

Future Tennis is een tennisschool die op vele verenigingen in midden en noord Drenthe les geeft. Ook TV Borger heeft voor een samenwerking met Future Tennis gekozen. Voor TV Borger geeft Rudi Otten de trainingen. Rudi is een enthousiaste en betrokken trainer en heeft in het verleden zelfs al een lange periode training gegeven bij TV Borger. Aanspreekpunt voor de tennisschool is dan ook Rudi Otten. Met uw vragen en/of opmerkingen kunt u dus bij Rudi terecht. Zijn nummer is 06 20 27 60 67.

Future Tennis wil graag het tennis in Drenthe versterken met een goed lesaanbod en daarnaast ook actief de samenwerking te zoeken met andere tennisclubs. Future Tennis werkt geregeld samen met studenten die stage komen lopen. Ze doen kennis op over tennisles, voeren onderzoeken/enquêtes uit en doen ervaring op in het bedrijfsleven.

Future Tennis wil de jeugd stimuleren om te tennissen d.m.v. de Tenniskids methode. Dit is een door de KNLTB geadviseerde manier van lesgeven waarbij op aangepast baanformaat wordt gespeeld met verschillende soorten ballen (Rood / Oranje / Groen). Ook is hier een competitie voor, de “Worldtour”.

Voor volwassenen worden lesgroepen samengesteld waarbij op gelijkwaardig niveau een passende uitdaging wordt geboden. Je kunt ook zelf groepen samenstellen van minimaal 4 en maximaal 8 lessers.

De winterlessen bestaan uit 15 lessen verspreid over 22 weken. Er kan dus 7 keer uitval van lessen zijn om toch het benodigde aantal van 15 te halen. Na deze periode telt de regel dat de eerste les die te veel uitvalt risico voor de leerling is en degene erna voor de tennisschool, de 3e is weer risico voor de leerling en de 4e voor de tennisschool. De lessen die voor de tennisschool zijn, worden ingehaald. Waar mogelijk zullen de andere ook ingehaald worden. Waar nodig worden er bij te veel uitval alternatieven geboden om toch genoeg te lessen.

De zomerlessen bestaan ook uit 15 lessen. Doorgaans ervaren we minder problemen met de weersomstandigheden. Wel geldt dezelfde regel met uitval van lessen als in de winter.

De lessen worden momenteel op de maandag en dinsdag gegeven. Aanmelding voor tennislessen kan middels deze aanmeldformulieren.

 

► aanmeldingsformulier winter- senioren 2018 – 2019

► aanmeldingsformulier winter- Junioren 2018 – 2019

 

Trainer Rudi Otten 0620276067
Eigenaar Maurits Post 0639338868 tennisschoolfuturetennis@gmail.com