Algemene informatie

WAAROM TPVBLID WORDEN

Waarom Tennis- en Padelvereniging Borger

De TPV Borger is een tennis- en padelvereniging met een rijke historie en een sterke identiteit. Het is “een tennis- en padelvereniging die haar accommodatie in de regio beschikbaar stelt aan een ieder die met plezier en op eigen niveau tennist”. Gesteund met deze visie willen we in de komende jaren groeien, zowel in ledenaantal als in sportieve prestaties. De vereniging telt ongeveer 200 leden. Er zijn 2 smashcourt- en 2 kunstgrasbanen.

Padel in Borger
In juni 2020 zijn twee padelbanen ingebruikgenomen. Padel heeft veel weg van tennis en squash en kan door jong en oude worden gespeeld. Met het gebruik van de wanden kan de sport spectaculair, snel en dynamisch zijn met onverwachte rally’s. hebt. Je hebt gemakkelijk en snel leuke rally’s, ongeacht het verschil in racketervaring. Padel is tot op hoge leeftijd te spelen, omdat door de geringere veldafmeting de loopafstanden beperkt zijn.

Wat maakt het tennissen en padellen bij TPV Borger zo aantrekkelijk:

  • 2 Smashcourt- en 2 kunstgras tennisbanen waardoor u het gehele jaar kunt tennissen
  • 2 padelbanen waardoor u het gehele jaar kunt padellen
  • Iedereen speelt op z’n eigen niveau waarbij plezier voorop staat
  • Een goede samenwerking met Future tennis” als prima tennisschool
  • We vervullen een verbindende rol met omliggende tennisverenigingen als G.K.T.C uit Gasselte, O.T.C Voevke uit Exloo en T.C. Okko uit Odoorn.

Natuurlijk is het mogelijk om eens rond te kijken en de sfeer te proeven van ons park.
U bent van harte welkom, er is vaak wel iemand aanwezig die u iets kan vertellen over onze vereniging!

Lid worden?

U kunt elk moment lid worden, zodat u vlot gebruik kunt maken van de faciliteiten van de vereniging!

Klik op  inschrijven.

Als lid kunt u het hele jaar tennissen en paddelen, tenzij het weer dat niet toelaat. Elk kwartaal is er een introductieavond voor nieuwe leden.

Lidmaatschap
Een lidmaatschapsjaar duurt van 1 januari t/m 31 december. U kunt elk moment lid worden en betaalt contributie per kwartaal. Een voorbeeld: wordt u op 1 juli lid, dan betaalt u een half jaar.
Naast een regulier lidmaatschap biedt TPV Borger onder voorwaarden ook afwijkende lidmaatschappen als “winterlidmaatschap” en “competitielidmaatschap” aan. Heeft u belangstelling, vraag dan bij de ledenadministratie naar de voorwaarden.

Juniorlidmaatschap
Ben je jonger dan 25 jaar, dan ben je juniorlid. Jouw contributie is lager dan die van een seniorlid. Zie de tabel hieronder.

Inzet van leden
Ook onze vereniging kan niet bestaan zonder inzet van leden. Wij vragen u om 2x per jaar inzetbaar te zijn voor kantinedienst of baan/parkonderhoud. Deze verplichting kunt u ook afkopen voor 50 euro per jaar. U kunt uw voorkeur aangeven op het inschrijfformulier.

Opzegging

Opzegging kan voor 1 november van elk jaar per email bij de ledenadministratie. Het lidmaatschap eindigt dan op 31 december.

Ledenadministratie:
Marije Eenkema, 06-48564843, email ledenadministratie@tvborger.nl

Tarieven Lidmaatschap

Senioren Contributie per jaar € 100,–
Entreegeld (éénmalig) € 12.50
Junioren tot 25 jaar Contributie per jaar € 60,–
Entreegeld (éénmalig) € 5,-
Toegang Keycard voor toegang park* € 15,-
Sleutel kantine* € 15,-

* Is de borg en wordt gerestitueerd bij inlevering.