tennis-head
Juli 2018
Bekijk in de browser
Woensdag 4 juli 2018

Wethouder Wind komt op bezoek bij TV Borger

Niek-Wind-3
De privatisering van TV Borger is in een impasse geraakt. Om deze impasse te doorbreken heeft op 4 juli 2018 een gesprek plaatsgevonden op het gemeentehuis tussen het bestuur van TV Borger en wethouder Niek Wind. Afgesproken is dat de wethouder, voor de zomervakantie, persoonlijk een bezoek zal brengen aan het sportpark aan de Drift om zich op de hoogte te stellen van de situatie aldaar. Ook zal de gemeente zich intern gaan beraden op de huidige stand van zaken. Nog voor de zomervakantie zal de wethouder dan met een tegenvoorstel komen om de huidige impasse te doorbreken.
Hiermee is een streep gehaald door het streven van het bestuur van TV Borger om in september 2018 te starten met de verbouwing van ons sportpark aan de Drift.

Wij blijven lekker thuis toernooi 12 juli 2018

P_12_07

Sportief zomerfeest TV Borger

Om de voorjaarscompetitie af te sluiten en voor alle leden en familie een leuk feest te organiseren, vond 17 juni het sportief zomerfeest van TV Borger plaats.
Allereerst werden de prijswinnende competitieteams in het zonnetje gezet. Dat waren drie van de tien deelnemende teams; een hele goede prestatie! Door de competitieleidster werd tevens benoemd dat nieuwe enthousiaste aanwas van de
N_0718_01
vereniging had gezorgd voor een record aantal deelnemende teams sinds tijden. Daarna kon het sporten beginnen. Uiteraard tennis tijdens een tweetal tennisclinics, maar er werd ook vol enthousiasme deelgenomen aan skilopen, een pingpongestafette en sjoelen. De kinderen vermaakten zich prima op een groot springkussen. Na al deze sportieve activiteiten werd de barbecue aangestoken en hebben we gezellig samen gegeten en gedronken.
N_0718_02
Het was een erg geslaagde dag! Nieuwsgierig geworden naar onze vereniging? Kom vrijblijvend eens langs op onze woensdagavond toss of zondagochtend toss. Zie onze site www.tvborger.nl
N_0718_06
N_0718_04
N_0718_05
N_0718_03

Reminder "Verantwoord alcohol schenken"

Sinds kort is het noodzakelijk dat iedereen die achter de bar staat en alcohol verkoopt een certificaat heeft gehaald “Verantwoord alcohol schenken”.

Dit certificaat is makkelijk en gratis te halen op de site van de NOCNSF.
Het doen van de test kost je ongeveer 10 minuten en de slagingskans is 100% omdat je bij een fout antwoord uitleg krijgt, en een ander antwoord in kan vullen.
Het bestuur van TV Borger wil graag voldoen aan de nieuwe wetgeving en iedereen bewust laten worden met het schenken van alcohol.
Graag willen we dan ook dat iedereen die achter de bar staat dit certificaat heeft gehaald.
Wij roepen dus alle leden op om vrijwillig deze test te doen. U kunt het onderstaande o.a. invullen in het beginscherm. Wij krijgen dan automatisch bij het behalen van het certificaat het certificaat toegestuurd!

Bij E-mailadres barverantwoordelijke ** vult U in: secretaris@tvborger.nl
Aangesloten bij welke bond (afkorting)* KNLTB
Naam barverantwoordelijke: Tennis Vereniging Borger

Het bestuur van TV Borger zorgt ervoor dat alle behaalde certificaten in een map achter de bar komen te liggen. Bij controle kunnen we deze map laten zien en dit scheelt ons een boete.

▼▼▼▼▼ Doe de test door op deze link te drukken ▼▼▼▼▼

https://www.nocnsf.nl/cms/showpage.aspx?id=2751

Verder willen we nogmaals benadrukken dat de boetes heel fors zijn als we toch alcohol schenken aan minderjarigen. Er word hier op gecontroleerd, dus hou dit goed in de gaten. Bij twijfel vragen om een identiteitsbewijs!
Alcohol_4
Alcohol_3

Aankondiging Regiobank Toernooi

Regiobank_2018.jpg

Kampioenen voorjaarscompetitie


Hieronder staan de eindstanden van de teams van TV Borger in de voorjaarscompetitie.

Vrijdag
Borger 1 gemengd dubbel 17+ 2e klasse 3e plek
Borger 2 gemengd dubbel 17+ 2e klasse 6e plek

Zaterdag
Borger 1 gemengd 35+ 2e klasse 7e plek
Borger 1 gemengd dubbel 17+ 4e plek
Borger 1 heren dubbel 35+ 4e plek
Borger 1 heren 2e klasse 1e plek= kampioen
Borger 1 dames 2e klasse 1e plek= kampioen
Team_89_2018
Zondag
Borger 1 jongens 11 t/m 17 jaar 2e klasse 6e plek
Borger 1 8/9 competitie 2e klasse 1e= kampioen
Borger 2 8/9 competitie 2e klasse 4e plek
Borger 1 8/9 competitie 2e klasse
Team_heren1_2018
Team_dames_1
Borger 1 heren 2e klasse
Borger 1 dames 2e klasse

Tennisinstuif 18 juli 2018

Tennisinstuif2018

Afvalzakken afsluiten SVP.......

Afvalzak
Wanneer u na het opruimen van de restanten van een feestavond of competitiedag vuilniszakken in de container gooit, zou u er aan willen denken om deze vuilniszakken af te sluiten? De vuilcontainer wordt pas geleegd als deze vol is en dat kan soms enkele weken duren. Niet afgesloten vuilniszakken zorgen voor stank en trekken ongedierte aan.
Deze nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
Versie_2018
facebook twitter
MailPoet