tennis-head
Oktober 2018
Bekijk in de browser
Vrijdag 29 november 2018

MIX AVOND

De hoogste tijd voor weer een ouderwetse "mix avond" vinden wij! Daarom onze uitnodiging om op zaterdag 15 december, de donkere dagen voor kerst sportief in te vullen!
Recreatief partijtjes spelen, beetje muziek, bijpraten met iedereen, een leuke activiteit tussendoor... En voor het avondeten wordt gezorgd. Met elkaar maken we er een gezellige avond van!!
Opgeven is verplicht, en kan t/m uiterlijk 12 december. Dit kan per mail (evekam@hotmail.com), of vanaf 23-11 op de lijst in de kantine. Er wordt aan de hand van de deelnemers een schema gemaakt zodat iedereen wordt ingeroosterd.
Dus zet in je agenda: 15 december, inloop 16:30, start wedstrijden 17:00!
PS mocht je mee willen doen, maar pas later kunnen starten, geef dat dan ook even door.
Groetjes, Peter, Monique en Evelyn
tennis-01

Doorbraak privatisering TV Borger


In de nieuwsbrief van augustus hebben we u geïnformeerd over de impasse waarin onze tennisvereniging en gemeente waren geraakt. Het zomerreces heeft beide partijen de tijd gegeven om te heroverwegen of een traject van bindende arbitrage de juiste weg zou zijn. Het heeft toch iets van een grimmig karakter terwijl je graag in goed overleg tot een oplossing wil komen. We kunnen u vertellen dat is gelukt om een overeenkomst te sluiten! In een laatste gesprek, eind oktober, hebben we een finale uitkomst besproken waarmee het college van de gemeente Borger-Odoorn inmiddels heeft ingestemd. Wat hebben we bereikt? TV Borger wordt eigenaar van de accommodatie en ontvangt een bedrag van totaal €132.000 om te investeren. Nog dit jaar zullen de akten bij de notaris worden ondertekend. Tijdens de eerstvolgende ALV zullen wij toelichten hoe dit tot stand is gekomen. Ook vinden wij het van belang om draagvlak van de leden te krijgen om de vereniging als “eigenaar” te besturen en zullen wij onze ideeën over investeringen delen. Uiteraard staan we open voor adviezen en bijdragen om de ontwikkeling met elkaar te kunnen maken. “Aan slag met TV Borger”, de titel van ons beleidsplan, kan wat ons betreft ten uitvoer worden gebracht. Wij hopen op uw steun, uw betrokkenheid en actieve bijdrage.

Bestuur TV Borger

Kampioenen najaarscompetitie.


Aan de KNLTB najaarscompetitie hebben dit jaar 8 teams meegedaan. En wat goed om in deze nieuwsbrief te vermelden dat het team Herendubbel 17+ op ongeslagen wijze kampioen is geworden in de 4e klasse! Het team bestaat uit: Jan Elslo, Frans Fransen, Fokke Slootstra, Peter Westerdijk, Tiebinus Koets en Tjerk Nachbahr. Op incidentiele basis versterkt door Demian Slootstra, Wim Karsies en Louis Le Belle. Aan het einde van de voorjaarscompetitie sluiten we af met het vieren van de kampioenen. Nu de deelname aan de naajaarscompetitie toeneemt, en niet zonder succes, zullen we bekijken hoe we voor volgend jaar de winnende teams een mooi en verdiend podium geven. Voor nu,.. op deze manier. Nogmaals gefeliciteerd!
comp

Opgave voorjaarscompetitie 2019!

Het lijkt misschien nog ver weg, maar het is alweer tijd om je op te geven voor de voorjaarscompetitie van 2019. Uiteraard hopen we dat veel teams zich zullen gaan aanmelden!
Teams kunnen zich uiterlijk tot 1 januari bij mij opgeven! Bij opgave graag alle teamleden (voor en achternaam) vermelden. Ook als je geen team hebt maar het je wel leuk lijkt om voorjaarscompetitie te spelen, kun je contact opnemen!
De speeldata zijn als volgt:
Afbecscselding

Belangrijke wijziging:

Er is een belangrijke wijziging ten opzichte van de voorjaarcompetitie van 2018 in de districts- en regio competitie. De KNLTB heeft besloten deze competitie’s te gaan harmoniseren. Aanleiding hiervoor is o.a. de te grote versnippering van het aantal competitie soorten, te grote niveau verschillen en de grote reisafstanden. Het belangrijkste gevolg is dat alle ploegrechten in de districts- en regio voorjaarscompetitie komen te vervallen. Dit betekent dat als je team afgelopen jaar/jaren in een bepaalde klasse heeft gespeeld, je in 2019 niet automatisch weer in deze klasse wordt ingedeeld!
Ieder team moet een ploegopgave doen, m.a.w. de spelers van het team worden opgegeven en ingeschreven. De KNLTB gaat op basis daarvan de competitie opnieuw indelen.
Het competitieaanbod voor de voorjaarscompetitie 2019 Groningen en Drenthe ziet er als volgt uit:
159
Meer informatie over de harmonisatie is te vinden op de site van de KNLTB. Bij vragen kunnen jullie contact met mij opnemen.
Met sportieve groet,
Lara de Jong
VCL TV Borger
laradejong@hotmail.com

TV Borger is op zoek naar:


Een huismeester
Wat verwachten we van je?
  • Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van het gebouw. Denk daarbij aan bijvoorbeeld het regelen van het onderhoud aan de ketel en de beveiliging van het gebouw maar ook aan het vervangen van lampjes, kleine reparaties, schilderklussen, etc..
  • Je onderhoudt contacten met onze interieurverzorgster over de schoonmaak.
  • Je wilt actief meedenken met betrekking tot verbouw of nieuwbouw van ons clubgebouw.
Kun jij je hierin vinden? Dan ontvangen wij graag jouw reactie op secretaris@tvborger.nl
vacatures
Algemeen Bestuurslid
Met ingang van de volgende ALV zal Bart Beijering uit het bestuur treden. Daarom zijn we nu alvast op zoek naar nieuw bestuurslid. Ben jij een organisatietalent? Kun jij beleid uitdragen en draagvlak creëren? Wil jij meehelpen om van TV Borger een gezonde geprivatiseerde tennisvereniging te maken? Dan kun jij jouw reactie sturen naar secrtaris@tvborger.nl
Deze nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
Versie_2018
facebook twitter
MailPoet