tennis-head
Mei 2018
Bekijk in de browser
Zaterdag 12 mei 2018

Sportief zomerfeest incl. gratis diner voor alle leden! Komt allen!

Het leek ons hoog tijd om een mooie activiteit te organiseren voor alle leden van TV Borger. 17 juni 2018 blijkt de perfecte datum te zijn aangezien we op die dag de afsluiting van de voorjaarscompetitie kunnen vieren en tegelijkertijd de start van de zomer en het toernooiseizoen! Daarnaast is het een mooie kans om een gezellige middag te beleven met andere leden van de vereniging en om ze beter te leren kennen!

Hoe ziet het programma er uit:
14.30 - 15.00 uur Inloop
15.00 - 15.15 uur Huldiging kampioenen + uitleg sportieve activiteit
15.15 Start sportieve activiteit
±18.00 Start diner (gratis)

Wij hopen dat veel leden dit aantrekkelijke programma niet kunnen weerstaan en 17 juni bij dit feest aanwezig zullen zijn. Aanhang (lid of geen lid) is ook van harte welkom!
Om een inschatting te kunnen maken hoeveel eten we moeten inslaan willen we graag dat jullie je opgeven via het opgaveformulier in de kantine (vanaf volgende week beschikbaar) of stuur een mail naar laradejong@hotmail.com. Opgeven kan uiterlijk tot 3 juni!
Deze activiteit wordt jullie door de vereniging gratis aangeboden in ruil voor je gezelligheid. Drank is wel voor eigen rekening. Laten we er samen een mooi feest van maken!
Tot 17 juni!

Met feestelijke groet,
Fré Boels
Jos van der Weide
Anja Vos
Michelle van Bruggen
Lara de Jong
Zomerfeest

Laddercompetitie

ladder (1)
In maart zijn we gestart met de laddercompetitie. Er zijn 20 koppels gestart in 5 poules. De laatste wedstrijden van de eerste ronde worden komende week gespeeld. We krijgen erg enthousiaste reacties van de deelnemers! Op basis van de resultaten behaald in de eerste ladder wordt een nieuwe indeling gemaakt voor de volgende ronde. Er is tevens instroom van nieuwe deelnemers.

Indien er nog meer geïnteresseerden zijn om aan de volgende ronde van de ladder mee te doen, meld je voor 1 juni 2018 aan via onderstaand e-mailadres, dan kijken we wat er mogelijk is! Bij voorkeur opgave als koppel, maar als je niemand weet kunnen we eventueel helpen een partner te zoeken. Ook graag voor 1 juni 2018 reacties op onderstaand e-mailadres als je hebt deelgenomen aan de eerste ronde maar niet wilt deelnemen aan de volgende ronde.

Nieuwe indeling wordt via e-mail half mei verstuurd met de spelregels en tijdsplanning
Veel tennisplezier gewenst en tot ziens op de tennisbaan!

Groeten,

Aukje Eefting en Anja Vos
8.9laddercompetitie@gmail.com

Incasso contributie 2018

In de laatste week van Mei 2018 zal de penningmeester de contributiebedragen van 2018 bij de leden van TV Borger incasseren.

De contributie voor seniorleden bedraagt € 95,82 en de contributie voor juniorleden bedraagt € 58,31.
incasso
Deze nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
Versie_2018
facebook twitter
MailPoet