tennis-head
Februari 2018
Bekijk in de browser
Zondag 28 januari 2018

Oproep ALV - 14 februari 2018


Het bestuur van TV Borger nodigt de leden van de vereniging uit om naar de Algemene Ledenvergadering van de vereniging te komen op woensdag 14 februari 2018 om 20:00 uur in de kantine van TV Borger.
logotvb

AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING TV BORGER
Woensdag 14 februari 2018
 1. Opening
 2. Notulen ledenvergadering 2017
 3. Ingekomen stukken
 4. Jaarverslag 2017
 5. Financieel verslag 2017
 6. Benoeming kascommissie
 7. Samenstelling en mededelingen commissie's / thema's
 8. Voorstellen en mededelingen bestuur
 9. Verkiezing en / of herbenoemen bestuursleden
 10. Voorstellen ingediend door leden
 11. Rondvraag
 12. Sluiting
Via onderstaande knop gaat u naar de website van TV Borger, waar u de notulen van de ALV 2017 kunt downloaden.
kntvb

Inschrijven VCL-cursus en VTL-cursus

Komend voorjaar is het weer mogelijk om een basiscursus verenigingscompetitieleider (VCL) en verenigingstoernooileider (VTL) te volgen. De cursussen worden in de maanden maart en mei gehouden.

VCL-cursus
Bij de VCL-cursus komen deelnemers in aanraking met de werkzaamheden die komen kijken bij de organisatie van competitiedagen. Vanwege de verschillende soorten competities die de KNLTB organiseert is het voor clubs aan te raden om meerdere gediplomeerde VCL’s te hebben. Zij kunnen onderling het werk verdelen. Overigens is het voor verenigingen die in competitieverband spelen verplicht om een gecertificeerde VCL te hebben.

VTL-cursus
Ook bij de organisatie van tennistoernooien spelen veel aspecten een rol van betekenis. De cursus Verenigingstoernooileider (VTL) geeft je richting bij het organiseren van toernooien op jouw vereniging. Ook hierbij geldt dat het voor clubs verplicht is om over een gecertificeerde toernooileider te beschikken indien zij goedgekeurde KNLTB-toernooien willen organiseren.

Inschrijven
De inschrijving is geopend en loopt tot en met 14 februari. Na inschrijving ontvangt de cursist meteen een inschrijfbevestiging. Alle informatie over de cursussen, data en inschrijven vind je hier.
Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben, stuur dan een e-mail naar wedstrijdtennis@knltb.nl.

Met sportieve groet,

KNLTB
Afdeling Wedstrijdtennis

Slotavond wintercompetitie

flyer slotavond2

Beste aanvoerders van de winterteams!

De wintercompetitie is nog volop aan de gang. In poule B lopen de wedstrijden mooi op schema; in poules A en C moeten er nog de nodige wedstrijden ingehaald worden. Met de winterse dagen in de afgelopen weken, en de griep die ook de nodige deelnemers parten speelde, zijn we vast allen blij met de resterende vrijdagen tot aan de slotavond op 9 maart!

Het thema op deze avond is Retro! Wij weten geen betere manier om er een gezellig, feestelijk en actief samenzijn van te maken.

Vanaf 19:30 kan er op vier banen getennist worden. McEnroe en Borg, tegen Agneta en Björn, of wordt het Blondie met Michael Jackson tegen Madonna en Prince?

Rond een uurtje of negen is er tijd om te eten, de wedstrijden te bespreken en natuurlijk de prijsuitreiking van de poules. De kaarten in poule A en B zijn nog niet geschud en hoewel in poule C er een koploper is, is het te vroeg om conclusies te trekken; er moet daar nog een en ander gespeeld worden!

Vanaf een uur of 22:00 gaat de volumeknop omhoog, tafeltjes aan de kant en … beentjes van de vloer! Dj … zal de sfeer nog meer in retro style brengen met 80/90’s muziek, waarbij liefhebbers van het meer modernere genre natuurlijk hun verzoekjes mogen doen.

Ons verzoek aan jullie aanvoerders:
 • Graag deze mail delen met jullie teamleden
 • Graag uiterlijk 1 maart doorgeven met hoeveel personen jullie op de afsluitavond (9 maart) komen. Dit kan op het adres: evekam@hotmail.com
 • Graag er rekening mee houden dat het team bedrag van 30€ geïncasseerd wordt. Dit gaat in de komende weken plaatsvinden.
Veel succes en plezier gewenst bij het spelen van de laatste wedstrijden en we hopen jullie in groten getale te zien op vrijdag 9 maart vanaf 19:30, clubhuis TV Borger, De Drift 1.

Met vriendelijke groet,

Organisatie Rondje Drenthe TV Borger
Deze nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
Map1.xlsx
facebook twitter
MailPoet