tennis-head
Juni 2018
Bekijk in de browser
Zaterdag 2 juni 2018

Verkoop van consumptiekaarten wordt beëindigd.

Na zondag 17 juni 2018 worden door TV Borger geen consumptiekaarten meer verkocht.

De kassa met PIN automaat van TV Borger maakt het mogelijk om zonder cash toch consumpties af te rekenen via de bankpas. Hierdoor is de noodzaak voor het systeem van consumptiekaarten komen te vervallen.

Er kan nog wel afgerekend worden met de consumptiekaarten. Het feest van 17 juni is een goede gelegenheid om de kaarten op te maken..........
Consumptiekaart

Verantwoord alcohol schenken

Beste Leden van TV Borger

We moeten als sportkantine voldoen aan een aantal richtlijnen om alcohol te verkopen in onze kantine. Dit houd onder andere in geen alcohol schenken aan mensen jonger dan 18 jaar, geen mensen achter de bar die jonger zijn dan 18 jaar. Aan deze regels voldoen wij uiteraard, maar het is sinds kort ook noodzakelijk dat iedereen die achter de bar staat en alcohol verkoopt een certificaat heeft gehaald “Verantwoord alcohol schenken”.

Dit certificaat is makkelijk en gratis te halen op de site van de NOCNSF.
Het doen van de test kost je ongeveer 10 minuten en de slagingskans is 100% omdat je bij een fout antwoord uitleg krijgt, en een ander antwoord in kan vullen.
Het bestuur van TV Borger wil graag voldoen aan de nieuwe wetgeving en iedereen bewust laten worden met het schenken van alcohol.
Graag willen we dan ook dat iedereen die achter de bar staat dit certificaat heeft gehaald.
Wij roepen dus alle leden op om vrijwillig deze test te doen. U kunt het onderstaande o.a. invullen in het beginscherm. Wij krijgen dan automatisch bij het behalen van het certificaat het certificaat toegestuurd!

Bij E-mailadres barverantwoordelijke ** vult U in: secretaris@tvborger.nl
Aangesloten bij welke bond (afkorting)* KNLTB
Naam barverantwoordelijke: Tennis Vereniging Borger

Het bestuur van TV Borger zorgt ervoor dat alle behaalde certificaten in een map achter de bar komen te liggen. Bij controle kunnen we deze map laten zien en dit scheelt ons een boete.

▼▼▼▼▼ Doe de test door op deze link te drukken ▼▼▼▼▼

https://www.nocnsf.nl/cms/showpage.aspx?id=2751

Verder willen we nogmaals benadrukken dat de boetes heel fors zijn als we toch alcohol schenken aan minderjarigen. Er word hier op gecontroleerd, dus hou dit goed in de gaten. Bij twijfel vragen om een identiteitsbewijs!
Alcohol_1
Alcohol_2

Nieuwe bankjes

Onder de leiding van Gé Hoogerwerf heeft de technisch commissie van TV Borger voor nieuwe bankjes op de banen gezorgd.
bankjes
logo-tv-borger

Sportief zomerfeest incl. gratis diner voor alle leden! Komt allen!

Het leek ons hoog tijd om een mooie activiteit te organiseren voor alle leden van TV Borger. 17 juni 2018 blijkt de perfecte datum te zijn aangezien we op die dag de afsluiting van de voorjaarscompetitie kunnen vieren en tegelijkertijd de start van de zomer en het toernooiseizoen! Daarnaast is het een mooie kans om een gezellige middag te beleven met andere leden van de vereniging en om ze beter te leren kennen!
Hoe ziet het programma er uit:
14.30 - 15.00 uur Inloop
15.00 - 15.15 uur Huldiging kampioenen + uitleg sportieve activiteit
15.15 Start sportieve activiteit
±18.00 Start diner (gratis)

Wij hopen dat veel leden dit aantrekkelijke programma niet kunnen weerstaan en 17 juni bij dit feest aanwezig zullen zijn. Aanhang (lid of geen lid) is ook van harte welkom!
Om een inschatting te kunnen maken hoeveel eten we moeten inslaan willen we graag dat jullie je opgeven via het opgaveformulier in de kantine of meld je aan via deze link: https://datumprikker.nl/p5xrzubjwuzcxcpd
Opgeven kan uiterlijk tot 3 juni!
Deze activiteit wordt jullie door de vereniging gratis aangeboden in ruil voor je gezelligheid. Drank is wel voor eigen rekening. Laten we er samen een mooi feest van maken!
Tot 17 juni!

Met feestelijke groet,
Fré Boels
Jos van der Weide
Anja Vos
Michelle van Bruggen
Lara de Jong
Zomerfeest

Najaarscompetitie

Hallo allen,
We zijn nog bezig met de voorjaarscompetitie, maar het is alweer mogelijk om je in te schrijven voor de najaarscompetitie van 2018! De speeldata zijn als volgt:
competitie 2018 b
Teams kunnen zich uiterlijk tot 24 juni bij mij opgeven! Bij opgave graag alle teamleden vermelden aangezien de najaarscompetitie wordt ingedeeld aan de hand van het teamgemiddelde. Welke inschrijfmogelijkheden er zijn lees je hier. Ook als je geen team hebt maar het je wel leuk lijkt om najaarscompetitie te spelen, kun je contact opnemen.
Met sportieve groet,
Lara de Jong
VCL TV Borger
laradejong@hotmail.com

Gehaktballen blijven over.....

gehaktballen-5
In de kantine van TV Borger kunnen de smaakvolle gehaktballen van Keurslager Stiekema worden besteld.
Het probleem dat zich voordoet is dat er met enige regelmaat op maandag een pan met meerdere gehaktballen wordt aangetroffen die niet zijn verkocht. Deze moeten dan worden weggegooid.
Ik wil de teams die gehaktballen klaarmaken verzoeken vooraf te inventariseren hoeveel gehaktballen men denkt te verkopen en niet meer dan dit aantal aan te breken.
Weggooien is zonde.

Meedoen in Borger-Odoorn

Woont u in gemeente Borger-Odoorn en hebt u een laag inkomen en weinig vermogen? Dan komt u misschien in aanmerking voor een budget om te besteden in de webwinkel Meedoen van de gemeente.
Logo_Borger-Odoorn
Op de webwinkel kunt u voor uzelf en/of u kinderen kiezen uit verschillende producten. De producten zijn gericht op meedoen in de maatschappij. Vandaar dus de naam van de website: ‘Meedoen in Borger-Odoorn.

Ook TV Borger is vertegenwoordigd op de website. Wilt u zien wat TV Borger te bieden heeft? Volg dan deze link:

KWF actie Monique Postma

Hallo allemaal,

Voor wie mij nog niet kent: ik ben Monique Postma en ben sinds 1 januari lid van TV Borger.

Graag wil ik jullie vragen om mij financieel te steunen bij deze uitdaging door een bedrag te doneren via deze link:

Alpe_dHuzes
http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/moniquepostma

Ik ga voor KWF kankerstichting mee doen aan de Alpe D’Huzes.

Dit jaar gaan we geld ophalen voor onderzoek tegen kanker.

Ik ben zelf gezegend met een gezond lichaam en kan daarom deze uitdaging aan

Ik wil 7 juni de berg 3 keer op fietsen op 1 dag
MoniekPostma
Voor mij is dit een sportieve uitdaging maar met een doel om geld in te zamelen.

Ik kom steeds meer mensen tegen die vertellen over geliefden of familieleden die met deze ziekte te maken hebben of hebben gehad.

Dat raakt mij en daarom moet er geld komen voor onderzoek om deze nare ziekte te kunnen genezen.
Steun mij en doneer via deze site (alle kleine beetjes helpen).

http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/moniquepostma

AVG

Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie van toepassing.

TV Borger voert de ledenadministratie in KNLTB.Club. ClubCollect en LISA, de exploitanten van KNLTB.Club, hebben een aantal acties ondernomen zodat KNLTB.Club voldoet aan de voorschriften van de AVG. Het Privacy Statement en de gebruiksvoorwaarden brengen transparantie in welke persoonlijke gegevens worden verzameld, waarom we dit doen, hoe we hiermee omgaan, etc

TV Borger beheert immers persoonlijke gegevens van haar leden en is hierdoor dus ook verantwoordelijk om de AVG na te leven.
Deze nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
Versie_2018
facebook twitter
MailPoet