tennis-head
Maart 2018
Bekijk in de browser
Woensdag 28 februari 2018

Nieuwe samenstelling bestuur TV Borger


Na de laatste ALV van TV Borger ziet het bestuur er als volgt uit:

Voorzitter : Annouchka Ringers - Straatsma
Secretaris : Petra Langeveld
Penningmeester : Gerbrand van 't Klooster
Lid - Sponsoring : Edwin Jongejan
Lid - Recreatie : Bert Kalfsbeek
Lid - Algemeen : Erick Kleef
Lid - Algemeen : Bart Beijering
logotvb

Laddercompetitie TV Borger

ladder

Groetjes,
Anja en Aukje
8.9laddercompetitie@gmail.com
Hallo allen,

Wij willen een dubbel laddercompetitie starten voor 8/9 (of samen gemiddeld) - leden.

Het gaat als volgt:
Je geeft je samen met iemand anders op. Dit kunnen 2 dames zijn, maar mag ook een dame met een heer zijn. Of 2 heren samen. Of je geeft je enkel op en dan proberen we een duo te maken. Hierna maken we samen met Joa poules.

A speelt tegen B C speelt tegen D
A speelt tegen C B speelt tegen D
A speelt tegen D C speelt tegen B

We kunnen om 2 gewonnen sets spelen.
In de kantine kun je de stand invullen.
Wie alle wedstrijden wint, gaat een poule omhoog. Wie alles verliest, zakt een poule.
En 2 duo's blijven in de poule.

Onderling probeer je steeds een geschikt tijdstip te vinden. Je kunt deze 3 wedstrijden in 6 weken spelen. Daarna volgt een nieuw schema.

Wij willen in maart beginnen met spelen. Zo kunnen we alvast oefenen voor de competitie.

Jullie kunnen je opgeven door te mailen voor 7 maart met vermelding van email en telefoonnummer. Of je geeft je op in de kantine, waar een opgave lijst hangt.

Slotavond wintercompetitie

flyer slotavond2

Aanmelden tennislessen zomerperiode

Future Tennis is een tennisschool die op vele verenigingen in midden en noord Drenthe les geeft. Voor TV Borger geeft Joa Maliangkay de lessen. Joa is een bevlogen trainer met zeer veel passie voor tennis. Aanspreekpunt bij de tennisschool is Maurits Post tevens de eigenaar van de tennisschool.
foot_logo
Future Tennis wil graag het tennis in Drenthe versterken door goede lessen te verzorgen maar daarnaast ook samenwerking te zoeken met andere tennisclubs. Future Tennis werkt veel samen met studenten die stage komen lopen om zo haar kennis te verbreden maar ook om jongeren de kans te bieden kennis op te laten doen is het bedrijfsleven.

Future Tennis wil jeugd stimuleren om te tennissen d.m.v. de Tenniskids methode. Dit is een door de KNLTB geadviseerde manier van lesgeven waarbij aangepaste banen en materialen gebruikt worden.

Voor volwassenen wordt altijd een gezellige stimulerende groep gezocht om zo een plek binnen de tennisclub te krijgen en toch op niveau voor de gezelligheid of op prestatief niveau te trainen.

In de winter worden er 15 lessen gehouden bij TV Borger verspreid over 22 weken. Er kan dus 7 keer uitval van lessen zijn om toch het benodigde aantal van 15 te halen. Na deze periode telt de regel dat de eerste les die te veel uitvalt risico voor de leerling is en de gene erna voor de tennisschool, de 3e is weer risico voor de leerling en de 4e voor de tennisschool. De lessen die voor de tennisschool zijn worden ingehaald. Waar mogelijk zullen de andere ook ingehaald worden. Waar nodig worden er bij te veel uitval alternatieven geboden om toch genoeg te lessen.

In de zomerperiode worden er ook 15 lessen gehouden maar gaan we ervan uit dat er veel minder problemen zijn met de weersomstandigheden. Wel geldt dezelfde regel met uitval van lessen als in de winter.
We vragen iedereen zich aan te melden voor de lessen middels bovenstaande inschrijfformulieren. Klik op de knop om het formulier te downloaden. Daarna kunt u het formulier invullen, inscannen en verzenden naar tennisschoolfuturetennis@gmail.com. Ook kunt u het formulier via de mechanische post verzenden naar Future Tennis, Maurits Post, Eenkoorn 6, 9751 WJ te Haren. (tel. nr: 06 39 33 88 68)
Voor meer info over de tennislessen mag u ook het email adres gebruiken of bellen naar 06 39 33 88 68. U komt dan in contact met Maurits Post. Dit nummer is vooral bereikbaar tot 15.00 uur i.v.m. lesgeven in de namiddag en avond.

De informatie over de tennislessen staat ook op de site van TV Borger: https://tvborger.nl/tennisclub/tennisles/
Deze nieuwsbrief is mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren.
Map1.xlsx
facebook twitter
MailPoet