Tennissen?

Bent u geen lid van onze vereniging, maar wilt u graag kennismaken met tennis?

Lees meer…

Competitie

Hier vindt u straks alle info van onze teams…..


Lees meer..

Onze Sponsoren

Bekijk hier onze sponsoren.

Lees meer.

 

TLlogoWit2014


 

Extra ledenvergadering 24 juni 2015

Beste leden, 

Zoals eerder in de uitnodiging vermeld heeft het bestuur een extra ledenvergadering gepland op woensdag 24 juni 2015 om 19.30 aan de Drift 1 te Borger. Wij hopen dat jullie met velen gehoor kunnen geven aan deze uitnodiging. Hierbij de agenda en de bijbehorende stukken.

Als eerste willen we met jullie de op- en aanmerkingen op het concept-beleidsplan bespreken dus schroom niet en kijk er kritisch naar.

Als bestuur hebben we uit het concept-beleidsplan vast een drietal punten geselecteerd die volgens ons het eerst de aandacht verdienen.

Het gaat om de punten:

7.1.2

7.1.5 en daaraan gekoppeld ook 7.1.6

7.2.3 en daaraan gekoppeld ook 7.2.4 

Graag willen we weten of jullie hiermee akkoord gaan en zo ja hoe we hier als vereniging dan met elkaar handen en voeten aan kunnen geven.

Voor de statutenwijziging gaat het om:

Art; 9.1    Het voorstel is om te wijzigen van 7 naar 5 leden

Art; 11.3  Het voorstel is om van januari maart te maken

Art; 5.1    Het voorstel is om te wijzigen van secretaris naar secretaris/ledenadministratie

Als bestuur rekenen we op onze leden, tot ziens tot 24 juni!

Jeroen, Dirk, Lydia, Peter en Erick

 


Laatste Nieuws

  • Zomeractie Fitcenter voor leden - FIT Center Borger Ga jij ook FIT het nieuwe tennis seizoen beginnen? Geen zin om stil te zitten nu de zomerstop is begonnen, en er dus geen training meer is? Sport daarom nu in de maanden Juli/Augustus voor maar* € 35,- *Deze actie is alleen geldig voor actieve leden binnen de vereniging. *Deze actie alleen […]
  • Boni actie - Wij zijn als vereniging weer ingeloot voor de Boni actie. Deze zal weer plaatsvinden in het najaar en verdere info volgt nog. 
  • Verslag junior-senior uitdaging - JUNIOR – SENIOR UITDAGING 31 MEI 2015 Voor het eerst organiseerde de jeugdcommissie op 31 mei 2015 de junior – senior uitdaging!10 junioren gingen de strijd aan tegen 13 senioren, een prima opkomst voor de eerste keer.Er werden 4 wedstrijdrondes van een half uur gespeeld en middels het trekken van een kaart werden de dubbelkoppels […]
  • Extra ledenvergadering, komt allen! - Door het bestuur wordt er een extra ledenvergadering gehouden. Verzoek aan velen om deze avond te bezoeken met het oog op de ontwikkeling en toekomst van de TV Borger. Alle informatie vindt u hier.
  • stoppen Jan Hans Picek - Beste leden, Langs deze weg wil ik iedereen bedanken voor de leuke en prettige tijd die ik tijdens mijn werk bij TV Borger had. Wegens drukke werkzaamheden bij CTC Coevorden ben ik genoodzaakt om te stoppen met les geven bij TV Borger in de zomermaanden. Ik blijf wel actief betrokken namens T.O.G. in de wintermaanden […]
  • Banen bezet op volgende data - De banen zijn bezet op de volgende data: Zaterdag 20/6 en zondag 21/6 ivm clubkampioenschappen jeugd, zaterdag 27 en zondag 28 tot 13.30 uur in verband met het kampweekend voor de jeugd en zondag 5/7 ivm competitie jeugd. Waar mogelijk zullen er banen vrij gehouden voor recreatief tennis, graag uw begrip hiervoor!
  • TennisLadder als extra clubactiviteit bij T.V. Borger - Nieuwe extra tennisclub activiteit met TVB-ladders! Leden kunnen het-hele-jaar-door spelen in verschillende ladders voor Junioren en Senioren. De TennisLadder maakt het mogelijk dat je altijd met iemand van je tennisclub kunt afspreken en spelen. Via de “TVB-ladders” kunnen leden vrijblijvend uitdagen en/of uitgedaagd worden. Werking van deze online-tennisladder gaat middels een geautomatiseerd e-mailprogramma. Tennisleden (Junioren […]
  • Verslag Tsjechie - Het verslag en de foto’s staan op de site van de reis naar Tsjechië, lees en bekijk alles hier!
  • Clubkampioenschappen jeugd - De clubkampioenschappen voor de jeugd komen er weer aan. Als je competitie speelt ben je automatisch aangemeld, anders kan je jezelf opgeven bij de jeugdcommissie. Lees er alles over onder de jeugdpagina.
  • Najaarscompetitie 2015 - Competitieteams voor de najaarscompetitie dienen voor 1 juni worden opgegeven bij de KNLTB. Dus geef je snel op, via mail erick39@ziggo.nl  

 

 

 


 Hoe staan de banen er bij?

[live beelden via camera]