Tennissen?

Bent u geen lid van onze vereniging, maar wilt u graag kennismaken met tennis?

Lees meer…

Competitie

Hier vindt u straks alle info van onze teams…..


Lees meer..

Onze Sponsoren

Bekijk hier onze sponsoren.

Lees meer.

 

TLlogoWit2014


 

Voorjaarscompetitie 2016

De najaarscompetitie ligt alweer achter ons, 25 oktober hebben de beide jeugdteams hier de laatste wedstrijden gespeeld en zijn op deze dag allebei kampioen geworden. Proficiat!!!

Voor wat betreft de seniorenteams heb ik nog even gekeken op de KNLTB-website, om te kijken of het echt waar is en ja het is zo, allemaal onderaan geëindigd. Goede bericht bij deze is, dat we alle weekenden prachtig weer hebben gehad en veel gezelligheid.

Maar hoe kort het geleden is dat de najaarscompetitie is afgelopen, ben ik alweer bezig met de voorjaarscompetitie voor 2016. Ik wil alle teams die mee willen doen, voor 1 december opgeven. Dus heb je zin om mee te doen en je hebt een team, geef je dan snel op en mail naar erick39@ziggo.nl.

Behalve de leden die al competitie spelen en hiermee bekend zijn, wil ik ook leden vragen die hier niet bekend mee zijn en die het leuk lijkt om mee te doen op te roepen om je op te geven. Heb je een team, geef deze dan zo snel mogelijk door. Heb je geen team en je wilt graag competitie spelen, informeer dan bij ondergetekende voor de mogelijkheden.

data voorjaar 2016

Met vriendelijke groet,

Erick Kleef VCL Tv Borger

Tel. 0599-239074

 

 


Vorige week (woensdag 30 september) een tennis clinic gehad van Rob Extercatte,

naar aanleiding van mij gewonnen prijs tijdens de sponsorbrunch.

 DSC_0586

Wil hierbij de tennisvereniging en natuurlijk Rob nogmaals hartelijk bedanken, we

hebben het allemaal een super gezellig en leerzame avond gevonden.

 Namens, Dennis, Sanne, Anna, Wendy, Janniek, Anthony en mijzelf.

 

Met vriendelijke groet,

 Geesje Middeljans

Middeljans Sport & Reclame

 


Beste leden van TV Borger,

Vandaag is de jeugd sponsoractie van de BONI supermarkt weer gestart. Deze actie duurt tot 24 november. Ook dit jaar komt de tennisvereniging weer in aanmerking voor een mooie sponsorbijdrage van de BONI. Daarvoor moeten er zoveel mogelijk munten in de koker van de tennisvereniging (gepositioneerd in de BONI) gedaan worden. De sponsoring kan oplopen tot wel 500 euro. Met dit geld willen wij nieuwe trainingsattributen aanschaffen voor de kinderen, zoals materiaal voor conditietrainingen en materialen om de lessen nog leuker te maken.

Wat vragen wij van jullie: Willen jullie misschien, als jullie de komende maanden boodschappen doen bij de BONI, alle muntjes die je krijgt in de koker van de tennisvereniging stoppen???? Namens alle jeugdleden van de vereniging alvast heel erg bedankt!!!!

Met vriendelijke tennis groet,

Rob Extercatte

PS. Op vrijdag 9 oktober tussen 18.00 uur en 20.00 uur en zaterdag 7 november in de ochtend staan wij ook met leuke activiteiten in de BONI. Kom gezellig langs!

 


Laatste Nieuws

  • Banen bezet - Op vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober zijn de banen bezet vanaf ongeveer 18.00 uur in verband met activiteiten. En op zondag 1 november vanaf 13.00 uur in verband met de world tour.
  • Uitnodiging wintercompetitie - Ook dit jaar wordt er weer een wintercompetitie met omliggende verenigingen georganiseerd. Dit wordt gespeeld op de vrijdagavonden. Klik HIER voor alle info en opgave.
  • Uitwisseling Voevke 31 oktober - Op zaterdag 31 oktober is er weer een uitwisseling met Voevke. Klik HIER voor alle informatie en opgave!
  • Halloween toss 30 oktober - Op vrijdag 30 oktober is er Halloween ouder/kind toss. Klik HIER voor alle informatie!
  • Schema baanonderhoud - Het schema baanonderhoud tot het einde van dit jaar staat erop. Graag goed kijken wanneer je aan de beurt bent zodat het park er weer netjes bij ligt! Klik HIER voor het schema.
  • TennisLadder als extra clubactiviteit bij T.V. Borger - Nieuwe extra tennisclub activiteit met TVB-ladders! Leden kunnen het-hele-jaar-door spelen in verschillende ladders voor Junioren en Senioren. De TennisLadder maakt het mogelijk dat je altijd met iemand van je tennisclub kunt afspreken en spelen. Via de “TVB-ladders” kunnen leden vrijblijvend uitdagen en/of uitgedaagd worden. Werking van deze online-tennisladder gaat middels een geautomatiseerd e-mailprogramma. Tennisleden (Junioren […]

 

 

 


 Hoe staan de banen er bij?

[live beelden via camera]