Tennissen?

Bent u geen lid van onze vereniging, maar wilt u graag kennismaken met tennis?

Lees meer…

Competitie

Hier vindt u straks alle info van onze teams…..


Lees meer..

Onze Sponsoren

Bekijk hier onze sponsoren.

Lees meer.

 

TLlogoWit2014


Het bestuur wil al zijn leden een sportief en spetterend nieuwjaar toewensen!!
 
Daarnaast nodigt het bestuur zijn leden van harte uit voor de algemene ledenvergadering van tv Borger.
 
Deze zal gehouden worden op woensdag 9 maart om 20.00 uur in ons clubhuis aan de Drift 1 te Borger.
 
Op de agenda staat onder andere de privatisering. Als bestuur stellen wij uw input daarbij zeer op prijs.
De stukken zullen uiterlijk 10 februari te downloaden zijn via deze site.

Voorjaarscompetitie 2016

De najaarscompetitie ligt alweer achter ons, 25 oktober hebben de beide jeugdteams hier de laatste wedstrijden gespeeld en zijn op deze dag allebei kampioen geworden. Proficiat!!!

Voor wat betreft de seniorenteams heb ik nog even gekeken op de KNLTB-website, om te kijken of het echt waar is en ja het is zo, allemaal onderaan geëindigd. Goede bericht bij deze is, dat we alle weekenden prachtig weer hebben gehad en veel gezelligheid.

Maar hoe kort het geleden is dat de najaarscompetitie is afgelopen, ben ik alweer bezig met de voorjaarscompetitie voor 2016. Ik wil alle teams die mee willen doen, voor 1 december opgeven. Dus heb je zin om mee te doen en je hebt een team, geef je dan snel op en mail naar erick39@ziggo.nl.

Behalve de leden die al competitie spelen en hiermee bekend zijn, wil ik ook leden vragen die hier niet bekend mee zijn en die het leuk lijkt om mee te doen op te roepen om je op te geven. Heb je een team, geef deze dan zo snel mogelijk door. Heb je geen team en je wilt graag competitie spelen, informeer dan bij ondergetekende voor de mogelijkheden.

data voorjaar 2016

Met vriendelijke groet,

Erick Kleef VCL Tv Borger

Tel. 0599-239074


 

 

 

 

Laatste Nieuws

  • Schema baanonderhoud - Het schema voor het baanonderhoud in het voorjaar staat er weer op. Bekijk het schema goed en zet vast in je agenda wanneer je aan de beurt bent. Indien je niet kunt, kan je proberen te ruilen met iemand anders, geef het in elk geval even door!!!! Klik HIER voor het schema.
  • TennisLadder als extra clubactiviteit bij T.V. Borger - Nieuwe extra tennisclub activiteit met TVB-ladders! Leden kunnen het-hele-jaar-door spelen in verschillende ladders voor Junioren en Senioren. De TennisLadder maakt het mogelijk dat je altijd met iemand van je tennisclub kunt afspreken en spelen. Via de “TVB-ladders” kunnen leden vrijblijvend uitdagen en/of uitgedaagd worden. Werking van deze online-tennisladder gaat middels een geautomatiseerd e-mailprogramma. Tennisleden (Junioren […]

 

 

 


 Hoe staan de banen er bij?

[live beelden via camera]